Possible Opleidingen & Training


 • Coaching op de werkvloer Incompany

 • Cursusduur:

  4 dagen

  Opleidingsniveau:

  MBO +

 • Doel: Je leert Gouden regels Structuur Vragen stellen LSD Soorten vragen Feedback Tips Feedback geven Feedback ontvangen Voorkeursstijlen Model situationeel leidinggeven van Hersey en Blanchard Je bent in staat om De juiste stijl van leidinggeven te kiezen Je team te motiveren

  Voor wie: Leidinggevenden

  Extra informatie: De moderne manager is coach. Hiervoor zijn een aantal coaching vaardigheden van belang. Het verbeteren van de prestaties en het leervermogen is hierbij essentieel. De basis voor coaching is dat inzichten en resultaten tot stand komen door interactie. Belangrijke onderdelen voor coaching zijn dan ook, het geven van feedback, het stellen van de juiste vragen en het motiveren van je team. De training kent een prettige afwisseling tussen theorie, onderzoek en praktisch oefenen, zodat je concreet weet hoe je het geleerde de volgende dag in de praktijk toe kunt passen.

Cursusplanning

CursusnaamStartdatumLocatieInschrijven
Voor individuele inschrijvingen zoals bv Assessment nemen we contact met je op voor de planning. Bij de overige kom je op de wachtlijst. Je kunt je inschrijven via de wachtlijst.

Wachtlijst

Er is nog geen startdatum voor deze cursus. Je kunt je wel alvast inschrijven op de wachtlijst.

Investering (excl. btw)

naamcursusprijs
Incompany (per dag)€ 1.300,00

Contactformulier

Voor informatie kun je het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.