Possible Opleidingen & Training


 • Gebouwbeheer 2 Modulair

 • Cursusduur:

  6 dagen

  Opleidingsniveau:

  HBO

 • Doel: Je bent in staat om • De herkomst van gebouw gerelateerde klachten te vinden • Het belang voor de juiste exploitatie en forecasting van jouw gebouw te onderkennen en toe te passen • De mogelijkheden en gevolgen van kostenreductie voor gebouwbeheer toe te passen • Verschillende vormen van contractonderhoud aan te bieden Gebouwbeheer 2 is de vervolgtraining van Gebouwbeheer 1. Je gaat veel dieper in op de adequate gebruikerseisen en processen voor het beheer van jouw gebouw en installaties. Je bent binnen de facilitaire organisatie verantwoordelijk voor het beheer van één of meer gebouwen. Je houdt je zowel tactisch als operationeel bezig met huisvesting in de breedste zin van het woord. Dat wil zeggen, beheer en onderhoud van het gebouw in relatie tot de dienstverlening aan en het welzijn van de gebruikers. Na het volgen van de training Gebouwbeheer 2 ben je een professionele gesprekspartner op het gebied van huisvestingsmanagement.

  Voor wie: Tactisch en operationele medewerkers facilitaire dienst, die medeverantwoordelijk zijn voor het (eerstelijns) onderhoud aan gebouwen en installaties. Huismeesters en Gebouwbeheerders.

  Extra informatie: Deze opleiding bestaat uit 6 modules. De modules zijn: 1. Vastgoed en financiën 2. Wet en regelgeving voor de gebouwbeheerder 3. Beheer, onderhoud en conditiemeting 4. Bouwkunde, duurzaamheid en comfort 5. Technische communicatie 6. NEN Normen

Cursusplanning

CursusnaamStartdatumLocatieInschrijven
Voor individuele inschrijvingen zoals bv Assessment nemen we contact met je op voor de planning. Bij de overige kom je op de wachtlijst. Je kunt je inschrijven via de wachtlijst.

Wachtlijst

Er is nog geen startdatum voor deze cursus. Je kunt je wel alvast inschrijven op de wachtlijst.

Investering (excl. btw)

naamcursusprijs
Deelnamekosten 6 dagen€ 2.400,00

Contactformulier

Voor informatie kun je het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.